Skjermbilde 2019-11-06 kl. 13.01.17

Jeg sitter på biblioteket stort sett dag ut og dag inn, og lærer meg så mye som mulig til klinikken min skal åpnes. Så det er lite nytt å skrive om, og derfor har det vært tyst herfra lenge.

I dag kom et intervju med meg i stylistaz.com, så da kan jeg jo legge ut det:-) 

Etter at intervjuet ble skrevet, har det blir klart hvor eventet vårt skal være: Klingenberg Kino! Med rød løper og fakler! Snart er det også klart hvor du kan kjøpe billetter, og frem til 1.12.19 er det 50% early- bird- rabatt! Så sjekk det ut og følg med her: https://www.elevatescandinavia.com/happy-healthy

Og hvis du ikke har fått med deg datoen er det skuddårsdagen 29.2.2020, en lørdag.

Skriver snart igjen!

Husk, du er så mye mer!

Lys og kjærlighet, Marie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.