Skjermbilde 2019-10-14 kl. 21.28.02

Eller andre smerter i kroppen? Begynner du å få litt tegn på slitasje i ledd i knærne eller hoftene? Stramme, stive skuldre og smerter som stråler utover i armene? Eller korsryggsmerter? Eller kryssbitt? Altså over- og underkjeve som ikke passer helt?

For noen uker siden var jeg på noe utrolig interessant og fantastisk bra, som jeg bare MÅ fortelle om. Jeg var hos en dame i Moss som driver med noe som heter Atlaskorreksjon! Atlas er den aller øverste av de 7 nakkevirvlene, som hodet hviler på. Waltraud Amundsen har undersøkt over 30 000 klienter, og hun sier den står skjevt hos alle! Les hennes egen side og om hvordan du bestiller time her: http://atlas-korrigering.no

Jeg har møtt Waltraud på et event for over 1 år siden, og hun fortalte meg om metoden sin og hva hun gjorde. For noen måneder siden dukket hun bare helt plutselig opp i tankene mine, og jeg tenkte jeg måtte søke henne opp og bestille time. Men vi var midt i flytting så jeg ville vente noen uker. Det rare var at da fikk jeg kryssbitt! Jeg har hatt kryssbitt- plager som kommer og går (!). Waltraud sa hun aldri hadde vært borte i noen som har hatt det forbigående før…

Jeg er en heldig person med lite fysiske plager. Men jeg har alltid følt at jeg ikke klarte å strekke nakken helt ut, at jeg var litt duknakket. Og så har jeg selvfølgelig hatt mye stiv nakke og skuldre, men ikke så mye at det har gitt meg hodepine. I tillegg til kryssbitt som kommer og går, har jeg hatt korsryggplager, Hekseskudd i ny og ne, og smerter som av og  til har strålt ut i det ene eller det andre benet. Sammen med kiropraktoren min kom jeg til en løsning med forebyggende behandling. Jeg ble kalt inn til sjekk 3 ganger i året og fikk røsket opp i de småtteriene som var, før de fikk satt seg og ble til noe større.

Så kom jeg altså til Waltraud. Av henne fikk jeg først en suuuuper- interessant innføring i hva det vil si å ha en skjev atlas, noe hun faktisk tror at alle har. Hun fortalte så utrolig mye interessant, som f. eks. at hvis hun rettet det på en ung kvinne som senere ble mor, hadde ikke barnet atlasfeilstilling! Og mye mer! En fantastisk historie om da hun var i Atlasfjellene i Marokko med Lilli Bendriss og mange fler.

Det er en litt kjent sak at atlas kan være feilstilt og at det kan ha mye å si å rette den opp. Mange terapeuter gjør det med en liten maskin, den kjenner jeg ikke til. Waltraud har drevet med denne før, men nå har hun utviklet sin helt egen metode som hun kaller “Engelheart”, hvor hun gjør det med hendene. Etter at hun utviklet denne, har hun fått enda bedre resultater med sine klienter. 

Etter en lang prat, undersøkte Waltraud meg. Når hun tok på tverrtaggene på min atlas, begynte det å kile inni halsen! Hun sa den var skjev. Så kjente hun på hoftekammene mine mens jeg sto og sa at bekkenet mitt var skjevt. Det kjente ikke jeg. Jeg la  meg på rygg på en benk, og hun tok føttene mine og beveget innsiden av helene mot hverandre. Da kjente jeg jo tydelig at det høyre benet var lenger enn det venstre. Så bøyde hun bena opp 90 grader i hoftene og gjorde det samme, og da var det venstre benet lengst! Når jeg lå på benken og hun kjente på hoftekammene, kjente jeg også at bekkenet var skjevt. 

Så satt jeg på benken igjen, og Waltraud gjennomførte behandlingen. Den var så skånsom, rask og lett at jeg kan ikke si hva hun gjorde! Jeg kjente ingenting, annet en behagelig berøring i nakken. Etterpå gjentok hun alle undersøkelsene, og alt var rett!

Jeg vet ikke om man må være medisinsk utdannet for å fullstendig forstå hvor mye en feilstilt atlas og så en riktig stilt atlas har å si! Det er gjennom den nervesystemet går ut av hodet og ned i kroppen, og det er også den aller første virvelen i hele skjelettsystemet. Når den er skjev får det konsekvenser for alt nedenfor. Små skjevheter kan gi store plager over tid. Muskler som strekker seg litt skjevt gir spenninger og hodepine. Forskjellig lengde på armer. For ikke å snakke om bena som bærer oss gjennom et langt liv. Skjev belastning gir slitasje på ledd.

Å ikke være “rett” kan gi konsekvenser for indre organer også, men det overlater jeg til Waltraud å fortelle den som kommer til henne om, siden jeg ikke har mekanismen bak det helt inne:-)

Fy søren så deilig det har vært etterpå! Og jeg hadde jo ikke nevneverdige plager før! Det er bare så utrolig deilig å være rett! Å kunne strekke hodet helt opp! Jeg føler meg så på plass, løs og ledig! Kryssbittet er historie, men det kom og gikk jo før jeg var der, da. Ingen korsryggplager. Ingen stiv nakke eller skuldre mer! Det trodde jeg var noe som hørte hverdagen til, men det er visst ikke det! 

Etter noen uker kom jeg tilbake til Waltraud for kontroll, som er med i prisen. Da trodde jeg hun skulle sjekke om atlas fortsatt sto som den skulle, og høre om mine erfaringer. Men neida: Kle av deg på overkroppen, legg deg på magen på benken og få en halvtime ryggmassasje med eterisk olje. Waltraud er nemlig opprinnelig massør, og har erfaring med at når atlas står korrekt er muskulaturen mer mottakelig for massasje. Ja takk!!!

Nei, kom deg til Moss til en time hos Waltraud! Jeg anbefaler det virkelig på det VARMESTE!!! Og er du en annen plass i Norge, se likevel på hjemmesiden hennes. Nederst er liste over andre hun har lært opp. Kanskje er det noen rett ved deg!

Husk: Du er så mye mer!!!

Lys og kjærlighet, Marie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.