Skjermbilde 2019-10-08 kl. 12.50.06

Juhuuu!

Som jeg såvidt skrev om i forrige post, er jeg med å arrangere et event om kvinner og god helse, den 29. februar 2020, selveste skuddårsdagen! Se her!!! : https://www.elevatescandinavia.com/happy-healthy-woman

Akkurat hvor er ikke heeeelt klart ennå, men det blir i Oslo- området. Dette blir utrolig gøy, og ikke minst lærerikt, hvor kvinner lærer og blir inspirert til å ta de rette stegene mot god mental og fysisk helse. Noe som faktisk henger nært sammen;-)

Så kan de gå hjem og inspirere alle rundt seg!

I tillegg til å lete etter de perfekte lokalene, leter vi også etter flere, perfekte foredragsholdere, og det blir noen mer kjente navn på listen etterhvert som de blir bekreftet. Følg med, følg med…

Vi trenger hjelp fra frivillige! Noen fantastiske har meldt seg, men vi trenger fortsatt fler som ønsker å være med på å skape noe spennende og samtidig oppleve et arrangement på nært hold. Noen som ser verdien i å treffe likesinnede face- to- face, jobbe sammen mot et større mål og bygge nettverk. <3

Ting vi trenger hjelp til:

Dele og like på sosiale medier!!! (hint, hint…)

Tekstforfatting

Marketing,

Kontakte sponsorer

Rigge opp og ned dagen før og samme dag

Diverse ting selve dagen

Dette får du: 

Gratis deltakelse+ opptak av eventet (Dette vil bli solgt under og etter eventet)

50% på helseundersøkelse på klinikken min Health Optimizing Øst. Dette er en svært omfattende undersøkelse du kan lese mer om her: https://www.healthoptimizing.com/assessments.html. Den har en verdi av 1500 NOK.

Masse erfaring, mengder av spennende møter og opplevelser, nettverksbygging og branding, som faktisk er priceless:-)

Krav:

Du er over 16 år

Du møter til avtalte tider, edru og klar for innsats.

Synes du dette høres gøy og interessant ut, ta kontakt! Og du, del med de du tenker kunne ha glede av det! 

I mellomtiden kan du sjekke ut og nyte dette opptaket av nydelige Amya, som både skal opptre og holde foredrag på Happy- Healthy- Woman: https://www.youtube.com/watch?v=KoWfERy5GS0&list=RDugSknBqCdR0&index=4

Ikke glem at

DU ER SÅ MYE MER!

Lys og kjærlighet, Marie!

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.