Siste post 19. juni, ja! Siden har det vært stille fra meg! Men nå er jeg tilbake, og skal fortelle dere hva som har skjedd og hva som skal skje. Det er ikke småtterier!

Jeg skal ikke jobbe som coach, lenger, men faktisk som lege! Jeg selv hadde ALDRI trodd jeg skulle jobbe som lege igjen! Men, så dukket det opp en måte å jobbe som lege på, som passet som hånd i hanske for meg. Etter litt betenkningstid innså jeg at dette måtte jeg bare gå for. En jobb hvor jeg kan kombinere alt jeg har vært gjennom av utdanning for å hjelpe folk ennå bedre, landet rett og slett i fanget på meg! (Faktisk ble jeg kontaktet på bakgrunn av denne bloggen!!) 

Jeg bruker fortsatt Loven om Tiltrekning i mitt eget liv, og vil helt klart jobbe med energier fortsatt, men på en annen måte, mer direkte knyttet til sykdommer, ikke bare mentalt men også fysisk!

Jeg skal starte en helseklinikk her på Østlandet. Jeg håååååper den skal åpne i begynnelsen av januar 2020, og den skal hete Health Optimizing Øst. Den er en del av en franchise heter Health Optimizing og som starter klinikker over hele verden nå. Konseptet er startet og utviklet av Thomas Aksnes, og pr. nå finnes det en klinikk i Norge, nemlig i Bergen der han holder til. Det finnes også en klinikk i Gøteborg, som jo er nærmere for oss her på Østlandet. Men snart kan de på Østlandet komme til meg!! 🙂

Du kan lese mer om konseptet her: www.healthoptimizing.com.

Ved hjelp av nye teknologier fra hele verden, kan man finne de underliggende årsakene til at noen har blitt syke. Jeg har vært på klinikken i Bergen og Gøteborg og sett det, det er helt fantastisk! Med farmakologi kan man i dag dempe symptomer eller få symptomene til å forsvinne, men så lenge den underliggende årsaken ikke er funnet, vil sykdommen ofte komme tilbake, eller ta en annen form. 

Kroppen vår er helt fantastisk, og består av ufattelig mange systemer som utfyller hverandre. Når noe begynner å oppføre seg annerledes, reagerer andre systemer. Dette fører til en kaskade av reaksjoner, som kanskje først etter lang tid gir ett eller annet symptom. For symptomet har vi tradisjonelt mer eller mindre samme behandling, selv om det er massevis av forskjellige årsaker til symptomet!

Nå finnes det altså teknologi som kan finne den opprinnelige årsaken, helt ned på cellenivå. Når den rettes, retter kroppen opp i resten selv. Åh, jeg gleder meg til å begynne å jobbe med dette!

Så nå er jeg i full gang med å finne lokaler, lære meg medisinsk teknologi fra bunn og lære meg hvordan man starter en relativt stor klinikk fra bunn. Mye og lære! Heldigvis har jeg masse støtte og hjelp rundt meg! 🙂

Jeg holder på å lære en annen ting også! Hvordan arrangere et event! Den 29.2.2020 skal vi arrangere et stort event for kvinner! Sjekk her: https://www.elevatescandinavia.com/happy-healthy-woman. Hold av datoen, dette blir gøy! Vi håper å tiltrekke oss 1000 fantastiske gudinner som ønsker å ha en strålende dag, treffe mange likesinnede, høre fantastisk musikk og ikke minst foredrag om hvordan du kan bruke deg selv til å bli og holde deg lykkelig, sunn og frisk!

Jeg kommer også til å skrive litt her igjen. Litt om alt jeg driver med, hvordan det går, og ikke minst det nye jeg lærer! Håper du vil følge meg!

Jeg mener selvfølgelig fortsatt at

Du er så mye mer!

Lys og kjærlighet, Marie!

2 Comments on Oæææææ, livet, ass!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.