Skjermbilde 2019-06-19 kl. 12.04.15

Du kan ikke dø; du er evig liv. Med glede kan du velge å slappe av og tillate din myke overgang tilbake til din ikke- fysiske tilstand av ren, positiv energi. Din naturlige tilstand er evig. (Ha det gøy med alt dette. Lys opp! Du kan ikke ta feil.)

Abrahams 12. av 12 læresetninger i dag. (Men det er en P.S.)  🙂

Ikke ta livet så alvorlig! For alt er bra, og du kan ikke gjøre noe feil! Du og ditt liv er bra nok som det er, og jo mer du slapper av og lar ting komme til deg, jo mer vil faktisk ting komme til deg.

Vi er opplært til å slite og stå på! Det er ærbart, tror vi, å jobbe masse og slite! Men det er ikke det som er meningen, og det er ikke det vi er her for! Vi er her for å nyte livet, lære mens vi leker! For når vi ser på livet som en lek, et spennende eventyr, gir vi mindre motstand mot alle de gode tingene som kommer til oss naturlig, enn når vi sliter og strever!

Det handler ganske enkelt om hvilken energi vi sender ut. Hvilken energi sender du ut når du sliter og strever? At du vil ha mer slit og strev! Det er dette som er Universets språk, når du lærer deg å “snakke” det, med din energi, vil du vite hvordan du ALDRI MER trenger å tiltrekke deg mer slit og strev!

Det er HEEEELT SANT! 🙂

Du er så mye mer!

Lys og kjærlighet, Marie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.