Skjermbilde 2019-06-18 kl. 11.39.33

Du kan på forlate kroppen din på den mest hensiktsmessige måte, uten sykdom eller smerte. Du trenger ikke å tiltrekke seg sykdom eller smerte som en unnskyldning for å dra. Din naturlige tilstand når du kommer, mens du er her og når du drar videre, er helse og velvære. (Du er fri til å velge noe annet.)

Abrahams 11. av 12 læresetninger er ganske kontroversiell i mine øyne!

Det Abraham sier er at vi ikke trenger å dø av noen sykdom, vi velger selv hvordan vi vil forlate denne tilstanden vi er i her og nå, og det er fullt mulig og vårt eget valg, å forlate kroppen uten drama når tiden er inne.

Det i seg selv er ikke så kontroversielt i mine øyne. Men det er jo i verden i dag så vanlig at man forventer det, å få dårligere helse med alderen. Men egentlig er det jo nettopp det som er årsaken. At vi forventer det, derfor skjer det.

Men Abraham vil at vi skal vite, og FORSTÅ at det absolutt ikke er nødvendig. Og det hadde jo vært fantastisk, å leve lenge, (hvis det er det som er meningen for meg) helt frisk, uten plager og smerter!

Abraham sier også det ikke er nødvendig å tiltrekke seg sykdom eller smerte som en unnskyldning for å dra! Dette er litt mystisk. For hvis vi ikke trives her, hvordan kan vi bare bestemme oss for å dra? (Bortsett fra selvmord, da, men det er jo helt forferdelig.) Mener Abraham virkelig at vi er mektige nok til å bestemme oss for å dø hvis vi ikke har lyst til å leve lenger? Ja, de gjør nok det.

Og hvorfor tiltrekker vi oss sykdom og smerte? Det handler om hva vi synes om oss selv. Det er mye selvforakt ute og går blant mange mennesker i dagens samfunn. Det er trist, men sant. Veldig mye tanker om hva man burde og skulle, og fokus på hva man burde gjort bedre. Sammenlikning med andre som fremstår mer vellykket. Støttet av sosiale medier.

Selvforakt kommer enda dypere fra, fra når vi ikke lever det livet som er bra for oss. Det blir en konflikt inne i oss. Når vi drar oss til jobb dag etter dag og sitter foran TV kveld etter kveld for å bli underholdt, fordi vi ikke har krefter til annet pga. den slitsomme jobben, som vi må gå til for å opprettholde den livsstilen vi har, har vi det ikke bra. Og inne i oss selv vet vi alle at det er vårt eget ansvar og vårt eget valg. Og da forakter vi oss selv. Forakter vi oss selv, stenger vi for strømmen av naturlig velvære som konstant kommer til oss, som å slå av en lysbryter. Det blir blokkeringer, og det blir over tid til smerte og sykdom.

Begynn med å vite at du er perfekt og vedrifull akkurat som den du er, her og nå! DU ER PERFEKT! Du er fantastisk som den du er, du gjør en nydelig, strålende jobb i livet ditt her og nå! Sjelen din elsker deg, heier på deg og støtter deg, fordi den ser og vet det store bildet! Og å sammenlikne seg med andre er ødeleggende og unødvendig. Du vet ingenting om hvordan det er å gå i andres sko. Det du ser er ikke det en annen person føler. Det er din tolkning, kanskje ofte det andre ønsker at du skal tro, men hvor skoen trykker vet kun den som har den på. Hver vei er individuell, og vi er så forskjellige.

Det er din vei som teller for deg. Ingen annens. 

DU ER SÅ MYE MER!

Lys og kjærlighet, Marie!

P.S. Sjekk ut tilbudet her på 6- ukers 1-1 coaching med mer! 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.