Hva som skal gjøres og gjenstander som skal utveksles er biprodukter av din fokus på glede. På din bevisst gledefulle reise vil dine handlinger bli inspirert, ressursene dine vil bli rikelig, og du vil vite av den måten du føler deg på at du oppfyller din mening i dette livet. (De fleste gjør dette omvendt, derfor føler de fleste liten glede i sine handlinger eller deres eiendeler.)

Abrahams 10. læresetning i dag.

Venter du på at den tingen som gjør deg glad, eller den hendelsen som gjør deg glad, skal dukke opp? Det er det som er å gjøre det omvendt. Når du fokuserer på å være glad, vil hva du skal gjøre og de tingene du trenger, komme til deg som et biprodukt av din fokus på glede.

For det finnes ingen gjenstander som kan gjøre deg glad i seg selv. Er du ikke enig? Blir du glad av å ha en ting? Hvis ja, fortell!

Men som Loven om Tiltrekning fungerer: Fokuserer du på å gjøre det som gjør deg glad, de tingene du liker aller best å holde på med, vil du tiltrekke deg mer ting som gjør deg glad. Du er en magnet. Du tiltrekker deg det du fokuserer på.

Kort innlegg i dag, for jeg har tiltrukket meg noe super- spennende som har tatt mye av min tid i dag! Herlig!

Håper du har en strålende dag!

Du er så mye mer!

Lys og kjærlighet, Marie! 

P.S. Sjekk ut den gratis meditasjonen du kan få her, som er super- effektiv og hjelper deg å kurere all gruff på under 6 minutter!

2 Comments on Du er en magnet!

  1. Kloke ord og viktig visdom å ha med seg. Hvis man tanker litt etter oppdager man at det er nettopp slik det er, men i den heseblesende jakten på lykke mange av oss foretar så glemmer vi av dette viktige grunnprinsippet. Klem fra Siri:-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.