Skjermbilde 2019-06-13 kl. 09.01.17

Slapp av i ditt naturlige velvære. Alt er bra. (Virkelig, det er det!)
Essensen av alt du setter pris på, strømmer konstant inn i virkeligheten din. Ettersom du finner flere ting å sette pris på, oppnår din tilstand av takknemmelighet flere veier til mer å føle takknemlighet for. (Som du tror vibrerer du. Som du vibrerer tiltrekker du.)

Dette er den 8. av 12 teser som sammenfatter Abrahams lære.  Så alt er bra. Virkelig? I en verden hvor godene er så skjevt fordelt, vi er i ferd med å ødelegge kloden vi bor på, det er krig, sult, nød og elendighet? Ja, det er det. Likevel. For jorden og menneskene er kun en liten del av Universet. Universet er energi, og all energi er konstant.

Så Universets plan, som er konstant utvidelse, går sin gang uansett. Vi vet ikke hva som er det store bildet, men vi vet at bildet er større enn oss her og nå! Og uansett hva som skjer, går det bra! For vi er evige vesener, og det er alt i universet. Selv om denne tilstanden vi har her og nå ikke er konstant, betyr ikke det at endring er negativt. Det er veldig menneskelig å tenke at forandring er farlig. Det er det ikke, i det store bildet. I det store bildet, er alt bra.

Det minner meg om da jeg skulle begynne å meditere. Jeg hadde gått på The Quantum Success Coaching Academy i noen måneder, og lest min første bok av Abraham. Det var ikke noe mas og press om å meditere. Men det var nå nevnt, da.

Meditasjon er mye forskjellig, men det handler om å gå innover i seg selv og oppdage alt som finnes der. Abrahams oppskrift på meditasjon er “Sett deg i en behagelig stilling. Sørg for å være uforstyrret i 15 minutter. Slapp av og fokuser på pusten din. Når tankene dine begynner å vandre, og det vil de, bare gå rolig tilbake til å fokusere på pusten. Gjør dette hver dag i 15 minutter og livet ditt vil forandres”.

Så jeg gikk inn for å prøve da, fulgte Abrahams oppskrift. Hver dag i en ukes tid satt jeg og fokuserte på pusten i 15 minutter. Og tankene vandret. – Hva skal vi ha til middag? Etterpå må jeg huske å…bla, bla, bla…Det var deilig med 15 minutter satt av til å bare sitte der.

Så en dag etter ca. 1 uke, kom jeg helt plutselig i kontakt med en større del av meg selv. Det var voldsomt. Jeg måtte hive etter pusten. Det var så enormt stort, så mektig nærværende og så kjærlighetsfylt. Det var så sterkt at tårene begynte å strømme. Det var en visshet. En stor, sterk sikkerhet om at ALT. ER. BRA. Det var avslapende og godt å være i, samtidig som at det var så enormt at jeg nesten ikke klarte å holde ut. Jeg begynte å lure på om det snart hadde fått 15 minutter, jeg var helt overveldet.

Siden har jeg kommet dit at jeg oppnår denne kontakten nesten hver gang jeg mediterer, men det er ikke uutholdelig mektig. Det er bare godt.

Slapp av i ditt naturlige velvære. Alt er bra.

Mediterer du?

Du er så mye mer!

Lys og kjærlighet, Marie!

Klikk her og få den en gratis meditasjon hvor du kan kvitte deg med negative tanker og føle deg bedre på under 6 minutter!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.