Skjermbilde 2019-06-11 kl. 10.11.25

Alt du kan forestille deg er ditt til å være, gjøre eller ha. Når du spør deg selv hvorfor du vil ha det, aktiveres essensen av ditt ønske, og universet begynner å bringe det til deg. Jo mer intense dine positive følelser er, desto raskere kommer det til deg. (Det er like enkelt å skape et slott som en knapp.)

5. læresetning fra Abraham 🙂

Men når alt du kan forestille deg er ditt, hva er det du forestiller deg? Er du klar på hva du ønsker deg? Vet du hva du vil?

Det kan være ganske vanskelig å være klar på hva man vil, og særlig hvis man forestiller seg at man kan få hva som helst! Men det er jo ikke sånn heller, du får jo bare det du har intense følelser rundt! Og vi er programmert til å tenke på alt som ikke er sånn som vi ønsker, alt som vi er lei, alt som ikke funker…

Egentlig vet du helt klart akkurat hva du vil. Men du tror du ikke kan få det. Du tror du ikke fortjener det, at du ikke er verdt det, eller at det er for vanskelig å få til. Som at et slott er mye vanskeligere å skape enn en knapp. Det er det bare fordi du tror det! Og drømmene dine har over tiden blitt prioritert så langt ned og lagt så bort at du ikke husker det. Eller det blir for vanskelig å tenke på fordi du tror det er uoppnåelig. Igjen, det er det bare fordi du tror det!

Hvis du f. eks. ønsker deg en ny bil. (Det er så lett eksempel;-)) Hva er tankene dine mest vant til å vandre til? Pleier du å drømme om hvordan det føles å suse nedover motorveien i den nye bilen? Som har akkurat den kule fargen du digger og det interiøret du liker ALLER best? Hvordan kjennes rattet i hendene? Hvilken musikk er på anlegget? Hvordan lukter den nye bilen? Hvordan er landskapet du kjører gjennom, hvor er du på vei? Føler du deg fri? Er det en intenst god følelse? 

Eller pleier du mest å legge merke til hvor lei du er av den bilen du har? Alt som er galt med den. Bare tull med den, egentlig! Funker ikke til noe! Kommer så vidt fra A til B, men egentlig bruker den ALT for masse bensin på det! Og interiøret er kjipt fordi det er sånn og sånn, og det føles egentlig bare intenst vanlig å kjedelig å kjøre rundt i den bilen fortsatt! Isj….

Og dette gjelder alt i hele livet ditt. Er det noe i livet ditt som er litt på tverke? Jobben, huset du bor i, forholdet til noen rundt deg, ååååååå, du har så mye å gjøre, du er så sliten! Hva er det da du fokuserer på, og hva er det du føler rundt det? Vi kan bli ganske så lidenskapelige her hvis vi velger å gå virkelig inn i det! Da skaper du mer av det!

Er du sånn passe fornøyd, ting går på rutine, kjedelig men greit, dagene går, gleder deg til yndlingsprogrammet om kvelden og så gå og legge det, i morgen blir lik, det er greit, gleder meg til ferien, gleder meg til helgen, gleder meg til jeg blir pensjonist og endelig får tid for meg selv…Man kan være lidenskapelig passe fornøyd dag ut og dag inn. Da skaper du mer av det!

Eller kunne du tenke deg å sette av 10 minutter til å lidenskapelig se for deg hvordan det føles å allerede ha den fantastiske jobben du skulle ønske du hadde? Jobben som gir deg de utfordringene du ønsker deg, jobben som har de beste kollegaene og den kuleste sjefen. Eller din egen bedrift, hvor du kan jobbe og tjene masse penger på det du elsker å gjøre? Hvordan kjennes det å være der? Kjenn den herlige gode følelsen helt ned i tærne! Du spretter opp når vekkerklokken ringer, fordi du gleder deg sånn til dagen! Tiden flyr og jobben føles ikke som jobb, men lek! Da skaper du mer av det!

Og når det kommer til deg, kommer det som oftest via veier og muligheter du aldri hadde kunnet forestille deg i ditt liv! Det er det som er så kult! Bare vær åpen: Hva skjer nå? Åååååh, var det denne veien jeg skulle gå? Var det dette som skulle skje? Wow! Veien til å få det du fokuserer på er spennende og uventet.

Forstår du at det er du som på denne måten har skapt det du har? Ut i fra vanemessige måter å tenke på over lang tid? En måte og tenke på som du nesten er blitt avhengig av?

Når du forstår at du har skapt alt, ser du også hvordan du fra nå av kan begynne å skape AKKURAT det du vil! Og at du ikke kan skylde på noen eller noe utenfor deg selv, om du velger å ikke gjøre det.

Oppskriften er så enkel. Men det er for mange som ikke gjør det!

Lys og kjærlighet,

Marie!

P.S. Sjekk ut spesialtilbudet jeg har for å jobbe 1-1 med meg akkurat nå, her 🙂 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.