Skjermbilde 2019-06-07 kl. 10.17.56

 

Hvordan skal man egentlig føle seg? I dag føler jeg meg litt annerledes enn vanlig. Krangla en del med mannen min i går. Ja, det hender! 🙂 Vi ble venner igjen og alt er bra, men selv om alt er oppklart, har det vært mye følelser i sving! Jeg greier ikke alltid å legge det på hylla selv om vi har sagt unnskyld til hverandre og er ferdige. Etterklangen sitter i kroppen.

Og det gjorde den også da jeg våkna i dag. Litt mer dempet stemning inne i meg enn det pleier. Første tanke var selvfølgelig negativ, jeg er jo programmert som alle andre. “Æsj, sånn vil jeg ikke føle meg. Skal jeg gidde å meditere, da? Kommer ikke til å føle meg noe bedre. Når jeg er så nedfor, greier jeg sikkert ikke å snu det, og da er det vel ikke noe vits?”

Jeg mediterte likevel. Og etter bare noen sekunder kom “inputen” fra sjelen min: Det trenger ikke være negativt å føle seg annerledes. Det er bare en annen energi. Vi våkner i forskjellig energi hver dag, med nye muligheter til å oppleve helt andre ting, men vanligvis er forskjellen så liten at vi ikke merker det. I dag er forskjellen mer merkbar, men hva gjør det?

Jeg skal faktisk nyte å være i en annen stemning i dag, litt mer nedpå og introvert. Ta ting litt roligere, ikke stille så høye krav til meg selv. Det blir jo egentlig, i realiteten, ikke noe annerledes for mine omgivelser, bare meg selv. Og jeg kommer til å gjøre akkurat like mye som alle andre dager, bare med en litt mer lavmelt stemning invendig.

Deilig!

Hvordan reagerer du på annerledes dager?

Lys og kjærlighet, Marie! 😉

P.S.:Sjekk ut tilbudet om å jobbe med meg personlig en til en her. Siden det er helt nytt, har jeg et superbra, tidsbegrenset tilbud nå! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.