Skjermbilde 2019-06-06 kl. 12.15.25

 

Du er en skaper, du skaper med hver eneste tanke. Du skaper ofte uønsket, for du får det du gir oppmerksomhet til, ønsket eller uønsket. Men du vet hvordan det føles om det du får er det du ønsker, eller hvis det ikke er det du ønsker. 

Jeg er ikke ferdig med Abraham.Dette er den 4. av 12 teser som oppsumerer det de lærer oss.

Dette betyr at det du opplever er det du tenker på! Alt er energi, og alt finnes nå. Ved å fokusere din energi, altså tenke, kommer det du forventer inn i din opplevelse! Det du forventer skal skje, skjer!

Dessverre blir vi fra barnsben av programmert til å fokusere på det vi ikke ønsker. Vi er opplært til å tro at det er viktig å forutse eventuelle negative ting, så vi kan ta forbehold. Det er jo ikke så rart, vi har jo levd i tider hvor det var ganske så viktig å forutse hvor det var mest sannsynlig å treffe på de farlige, sultne rovdyrene.

Se for deg 2 steinaldermenn, den ene er forsiktig og kommer så vidt ut av hulen for å jakte litt fordi han må. Den andre nyter livet, koser seg ute i fint vær og lar det stå til. Hvem blir spist av en sabeltanntinger, hvem overlever og fører sine oppfatninger videre til neste generasjon? 😉

Men nå er det ikke nyttig for oss lenger! Ved å gjemme deg i komfortsonen, eller på sofaen, lever du ikke ut ditt fulle potensiale. Det føles ikke godt. Det er fordi det ikke er det du er ment å gjøre! Du er her for å oppleve og vokse, og når komfortsonen din vokser, føler du deg fantastisk bra! Det er SÅ herlig! 

Når du vet at det du forventer er det du opplever, kan du først begynne å fokusere og forvente mer positive ting. Når du så opplever at det som skjer er mer positive ting, vil tilliten din, til deg selv og Universet, øke, og du vil etterhvert våge å bevege deg mer og mer utpå, gå for ting som føles utenfor rekkevidde, og nyte underveis til du har oppnådd det. For det er spennende og gøy! Det du ønsker kommer til deg på helt uventede måter som du aldri hadde kunnet forestille deg!

Tenk det!

Nyter du livet?

Lys og kjærlighet, Marie!

P.S. Sjekk ut tilbud på kurset mitt her, hvor DU kan lære masse teknikker og få selvtilliten du trenger for å skape det DU ønsker deg aller mest!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.