Skjermbilde 2019-06-04 kl. 12.18.32

 

…var det jeg tenkte etter første kveld med undervisning over nett fra USA ved “The Quantum Success Coaching Academy”! Nei, nei, dette er jo for gærninger! Hva gjør jeg nå? Jeg vil jo bli coach, og jeg har jo betalt? Shit!

Du ønsket muligheten til å oppleve denne deilige kontrasten i tid og rom, og med stor forventning kom du hit for å skape med andre vesener, for å søke glede, og for å finjustere prosessen med bevisst tanke. (Hva, hvor, når og med hvem er dine valg også.)

På kurset jeg tok som Loven- om- Tiltrekning- coach, var det laget en 12- punkts sammenfatning av læren til Abraham. Setningen over er nummer 2 av 12. Abraham er en samling ikke- fysiske vesener, som fikk kontakt med og kanaliseres av en amerikansk dame som heter Esther Hicks siden midten av 80- tallet. Dvs. at hun har evnen til å oversette energien de sender til henne til ord. Siden har Esther, Abraham og mannen hennes Jerry, som døde i 2011, skrevet massevis av bøker, og reist rundt i Amerika og holdt foredrag. Esther og Abraham holder fortsatt på, man kan booke seg et cruise og få forandret sitt liv.

Abraham er en av de klareste, tydeligste stemmene/ lærerene som finnes, om energi, Loven om Tiltrekning og hvordan vi kan bruke dette til å bevisst oppnå alt vi ønsker, og også forstå hvem vi er og hva vi gjør her på jorden akkurat nå. Jeg anbefaler boken “Du får alltid det du ber om” som finnes som lydbok på appen Storytel. Hør på den med et 14- dagers gratis abonnement, da vel! Jeg er ikke betalt for denne linken 🙂 Abraham er utrolig flink til å finne og bruke dagligdagse eksempler fra livet på jorden til å forklare ting på en forståelig måte.

Det finnes menger av gratis opptak av Abraham på Youtube! Det er en fornøyelse å høre på! Bare søk på Abraham Hicks, og velg det som tiltrekker deg! Jeg lover deg det får deg til å føle deg bra, enten du tror det er fra en “ånd” eller bare Esther Hicks som hallusinerer!

Jeg har altså tatt et ett- årig kurs fra USA over nett. Det besto av undervisning 1 gang i uken, hvor det var oppmøteplikt. I tillegg en pensumliste på 12 bøker. Vi måtte også ha 70 timer dokumentert coaching i løpet av ett år. 8 av disse måtte vi ta opp, transkribere, vurdere oss selv og sende inn. Det var 6 hjemmearbeider vi måtte levere inn. Vi ble delt inn i noe de kalte POD- grupper, jeg var i en gruppe med 4 andre kvinner i Europa. Vi måtte snakke sammen på skype minst 3 ganger i mnd. gjennom hele året, bytte på å være leder for samtalen, ta den opp på og sende til akademiet. Her fikk jeg venner for livet! Vi ble tildelt “coaching- buddies” hvor vi kunne coache og støtte hverandre gjennom utdannelsen. Til slutt var det en skriftlig og muntlig eksamen.

Da jeg bestemte meg for å ta denne coaching- utdannelsen, visste jeg ikke helt hva jeg gikk til. Ja, jeg visste det var LOA- coaching, men jeg visste ikke hva det innebar! Tror kanskje de fleste som meldte seg på var litt mer inne i det alternative fra før enn meg 🙂 Jeg hadde sett filmen “The Secret” en del år tidligere, uten å catche poenget den gangen. Selv om jeg syntes filmen hadde et bra budskap. Ta en titt hvis du ikke har sett den. Den finnes også med norsk tekst på Netflix, under navnet “Hemmeligheten”.

Jeg tenkte det var fint å lære å hjelpe folk som coach, og at det kunne være interessant og morsomt å lære mer om Law of Attraction sånn ved siden av! Så hadde vi første undervisning, og det var helt innafor. Dama som var læreren vår snakka litt i en bisetning om at det var lurt å ha en krystall ved siden av seg når man coachet, så man ikke tiltrakk seg klientens energi. Haha, tenkte jeg, men det kan jeg se gjennom fingrene på når alt det andre er så bra! Hun avsluttet med en guidet meditasjon som var deilig, og jeg tenkte at jeg kanskje kunne se litt på hva det var å meditere.

Etter undervisningen ville jeg titte litt på pensumlista, og googlet “Ask and it is given” av Jerry og Esther Hicks. Det som kom opp handlet om Abraham Hicks, og jeg skjønte ikke hvorfor Abraham kom når det ikke hadde noe med søket å gjøre. “The teachings of Abraham”. Kanskje Jerry og Esther var barna til Abraham og hjalp ham å skrive bøker?

Det var også en lenke til et Youtube- intervju med Esther Hicks. Jeg klikka på det, og så klikka jeg. Jeg greier ikke finne det nå for å legge inn lenke. Men hun forklarer hvordan hun begynte å kanalisere Abraham, og det var helt sprøtt å høre på! Jeg tenkte: Hva f… har jeg begitt meg ut på nå!

Men jeg klarte liksom ikke helt å legge det fra meg! Jeg gikk og la meg, og tankene murret. Dagen etter fant jeg boken på norsk på Storytel hvor jeg allerede hadde et abonnement, og begynte å lytte. For en opplevelse! Jeg opplevde å tenke “Men hvordan henger dette sammen?… eller dette…?” Bare for å høre svaret komme i den neste setningen. Alt falt på plass. Det var ingen løse tråder i denne måten å forstå verden på. Absolutt alt henger sammen, og alt henger på greip.

Sånn våknet jeg:-) Hva med deg?

Lys og kjærlighet, Marie!

P.S. Jeg er så glad for at jeg endelig har lansert et kurs hvor jeg kan lære deg å bruke din energi til å få alt du ønsker deg! Og siden det er nytt, har jeg et super- tilbud akkurat nå! Sjekk det ut her! 🙂

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.