Da jeg var liten, var Gud en dame for meg. Jeg vokste opp med en veldig religiøs far, og med å be aftenbønn hver kveld. Jeg husker ikke detaljer, men at jeg tenkte på Gud som en dame og snakket om hun og henne. Helt til en kveld mamma sa til meg at Gud var en mann. Jeg husker veldig godt overraskelsen, og at jeg ikke helt klarte å forstå at noe jeg hadde vært så sikker på hva var, var noe helt annet. Og hvordan kunne mamma vite det? 🙂

Nå tenker jeg at Gud ikke er en person, altså ikke mann eller dame. Jeg har faktisk litt negativ energi til å kalle det for Gud, og det er pga. religion. Jeg ser på religion som menneskers forsøk på å sette spiritualiteten vår inn i et system, et system som har blitt laget av maktsyke mennesker til å undertrykke folk og skremme dem til å gjøre bestemte ting, i Guds navn. Dette konseptet har blitt dratt gaaanske langt….!

Noe helt annet enn de som har vært lærere og formidlet budskapet, som Jesus, Buddha, Mohammed og mange fler, faktisk har sagt. 

Derfor liker jeg heller å kalle det for universet. Energien som universet er, som alt består av. Inkludert deg.

“Du er en fysisk forlengelse av det som er ikke- fysisk. Alt som er, eller Gud, er ikke ferdig, og venter på at du skal våkne opp og henge med. Du er tankens forkant, her for å søke mer. Mer av det som føles bra for deg, mer av det som er friskt og herlig oppløftende. Essensen av deg, bringer faktisk himmelen til jorden” Dette er første punkt av Abrahams 12- punkts synopsis.

Så våkn opp og heng med! Gå ut og skap ditt liv ut i fra dine drømmer! Det er når du følger dine drømmer at du føler deg best, du skaper det du vil og føler deg levende! Alt flyter uten motstand, ting skjer på magisk vis og du føler ikke noe anstrengelse eller slitenhet i det hele tatt, fordi du gjør det du elsker! Du ER nemlig en storslått skaper, og bare ved at du er her, bidrar du med verdi, med din energi som er med å utvide universet. Dette skjer med eller uten deg, dvs. du trenger ikke være bevisst på hva du skaper. Men bestemmer du deg for å bruke energien din godt, til det som gir deg glede, løfter du samtidig energien i hele universet, og det trengs akkurat nå!

Hvem eller hva er Gud for deg?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.