Jeg tror du er så mye mer enn du selv er klar over og gir deg selv tillatelse til å være. Jeg tror du er ubegrenset potensiale, du er kjærlighet, og du er her for å vokse og oppleve. Jeg tror at du har en del av deg selv, den du egentlig er, som har levd uendelig og vil leve uendelig. Sjelen din. Jeg tror at denne delen av deg selv vet alt dette, den vet hva du opplever og den vet hva du ønsker å oppleve. Den vet hva du er akkurat her akkurat nå i dette livet for, og den guider deg, hjelper deg, støtter deg og elsker deg. Den venter på og gleder seg til den dagen du skal begynne å lytte til all hjelpen du får.

Jeg tror du har fritt valg om du vil lytte eller ikke.

Jeg tror du valgte å komme inn i dette livet akkurat her og akkurat nå helt bevisst, og at du kom full av glede og entusiasme over alt du skal oppleve og alt du skal skape! Jeg tror du visste du kom til å glemme hvem du egentlig er og hva du er her for, før du bestemte deg for å komme. Du valgte likvel, fordi du visste at en av de beste måtene å vokse på mens du er her, er å finne tilbake til dette, og lære å samarbeide med den du egentlig er.

Jeg tror du er trygg, jeg tror at universet alltid støtter deg. Jeg tror at store skjebneting du opplever var bestemt at du skulle oppleve på forhånd, av deg selv, fordi du ville lære noe du trenger å lære av det. Jeg tror du bestemte hvilken familie du skulle vokse opp i og hvem du skulle ha den opplevelsen sammen med. Jeg tror de du har denne livsopplevelsen sammen med er gamle kjente, jeg tror dere har opplevd mange liv og mange ting sammen før og vil gjøre det igjen.

Jeg tror at alt er energi. I forskjellige former. Jeg tror at den høyeste, reneste formen for energi er kjærlighet. Jeg tror at all energien i universet stammer fra en kilde, (Big Bang?) og at universet utvikler seg uendelig. Jeg tror at den virkeligheten vi opplever har dannet seg ut i fra hvordan universet har utviklet seg fra den opprinnelige kilden gjennom all tid. Måten universet har utvilket seg til det vi har nå på, bestemmes av hvordan energien beveger seg. Den beveger seg etter en lov, som sier at lik energi tiltrekker lik.

På den måten er du det samme som det som strømmer fra kilden. Du er universet, universet er deg. Energi.

Jeg tror at ditt ubegrensede potensiale ligger i å forstå og lære seg å benytte seg av å vite dette. Å jobbe med energiens lover i stedet for å la den utvikle seg etter sin lov av seg selv, vil gi deg muligheten til å utfolde ditt ubegrensede potensiale. Jeg tror du er en mektig, storslått skaper som skaper hele tiden, og du gjør det med tankene dine.

Jeg tror at når vi ikke jobber med energien, motsetter vi oss den. Jeg tror at energien hele tiden strømmer gjennom oss fra den vi egentlig er, og ønsker å utvide seg gjennom oss. Å motsette seg energien, ikke la den strømme fritt, setter deg i en lavere vibrasjon.

Å motsette seg energien er å ikke lytte til hjelpen du får. Hjelpen får du i form av positive følelser. Å tenke tanker som gir positive følelser er å la energien flyte og utvide seg. Og å gjøre de tingene disse følelsene gir deg lyst til å gjøre.

Å fortsette å motsette seg energien er å tenke tanker som gir negative følelser. Å gjøre noe man ikke egentlig har lyst til, gir negative følelser.

Jeg tror at universet har sørget for at det som gir meg gode følelser er noe annet enn det som gir deg gode følelser, slik at hvis alle klarte å lytte til følelsene sine og gjøre det de forteller oss å gjøre, vil alt som er nødvendig bli gjort;-)

Å motsette seg energien lang tid setter deg i en stadig lavere vibrasjon, samtidig som du fortsetter å tiltrekke deg ting som matcher denne vibrasjonen. Dette vil gi deg en negativ opplevelse, som vil gi deg negative tanker, som gjør at du kommer i en lavere vibrasjon, som gjør at du tiltrekker deg negative opplevelser. Jeg tror at på ett eller annet tidspunkt manifesterer energi seg i det som matcher perfekt, og jeg tror at når den negative spiralen har pågått lenge nok, manifesterer den negative energien seg i sykdom.

Jeg tror du har fritt valg til å fortsette å manifestere det du allerede gjør, og at mange velger å gjøre det til sykdommen fører til død. (Ikke bevisst.) Jeg tror at døden kun er en overgang til en annen type energi.

Jeg tror at på akkurat samme måte kan du bruke ditt ubegrensede potensiale til å snu den negative spiralen til en positiv. Til å begynne med har det negative stor tiltrekningskraft, og det koster anstrengelse å snu den kraftige strømmen av negativ energi. Men når du likevel tar det frie valget å fortsette å fokusere på tanker som gir gode følelser, vil de raskt få en sterkere tiltrekning og tiltrekke seg det som matcher, som gir deg bedre opplevesler.  Vibrasjonen blir høyere, og den vil tiltrekke seg mer positive opplevelser som gir deg mer positive tanker som hever vibrasjonen.

Jeg tror at dersom du velger å gå for en sånn snuoperajon, er spiralen oppover uendelig, til du er så full av positive opplevelser at du først blir frisk, så tør begynne å drømme igjen, og så tør å gå for drømmene dine. Og jo mer du opplever at drømmene dine blir oppfylt, jo mer vil du ønske å oppleve. For du er universet, og universets eneste ønske er å utvikle seg, å vokse. Du vil aldri slutte å sende ut nye ønsker, og spiralen oppover er uendelig.

Hva tror du på?

Lys og kjærlighet, Marie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.