ALT som skjer deg er en refleksjon av det du tenker på. Ingen unntak. Når 95% av det du tenker på er ubevisst, er det ikke rart at det du ser rundt deg og opplever er sånn ca. 95% det samme hver dag! Men hver dag når du åpner øynene, har du en ny mulighet til å oppleve noe HELT nytt! Det eneste du må gjøre er å tenke på noe HELT annet, LOL!

Har du sett sykronisiteter? Hva er det? Det er tilfeldigheter som etterhvert blir så påfallende at du lurer på om det kan være tilfeldig. En veldig vanlig synkronisitet, som mange våkner av, er tallkombinasjonen 11:11. Eller sammensetning av andre tall du ser rundt deg så ofte at du begynner å lure. Kanskje våkner du og ser på vekkerklokka kl. 04.04 hver natt? Eller hver dag sjekker klokka 11:11?

Det som skjedde for meg var et gjentatt tall på bilnummere rundt meg ute i trafikken. Jeg visste om dette fra før, men likevel klarte jeg ikke å overtale meg selv til å bli bevisst på å se etter det, det ble omvendt. Plutselig var det 3 biler rundt meg med gjentakelse av de samme tallene på nummerskiltet samtidig, og etter det trenger jeg ikke å anstrenge meg, jeg ser automatisk på alle nummerskilter, og får de samme tallene flere ganger daglig.

Jeg er litt bilgal. Ikke mye, bare sånn at jeg synes det er kult å tenke på kule biler og drømme om det innimellom;-) Jeg liker el- biler, og synes Tesla er kul, men litt mye. Så da tenkte jeg på en snerten liten BMW i3S! Jeg tenkte at den sikkert hadde vært kul i rød, men at jeg ikke hadde sett noen rød før, men blå, svart og beige i massevis. Og jeg tenkte “jeg lurer på hvordan den hadde sett ut?”

I neste øyeblikk kom en rød BMW i3S mot meg med “mitt” nummer 4 ganger på skiltet!

Har du opplevd noen kule synkronisiteter?

Eller fikk dette deg til å begynne å lure?

Lys og kjærlighet, Marie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.