I går var jeg på veledighets- event på Bygdøy! Juhuu! Da jeg ble invitert av en koselig dame jeg har truffet en gang før, var jeg i god stemning og tenkte: «Yes, det høres gøy ut!». Vel, jeg var faktisk ikke like høy i hatten 2 uker senere, som var i går, da jeg kjørte utover til Roklubben på Bygdøy og tenkte på at nå må jeg mingle med masse fremmede. Akkurat det jeg tenkte skulle være gøy i utgangspunktet…

Jeg følte meg sjenert! Alle redsler for å bli stående alene i ett hjørne og se rar ut, til å sitte stum og vri hodet for å finne noe å snakke med sidemann om, kom opp.

Noen som kjenner seg igjen?

Jeg har noen triks opp i ermet, så jeg tenkte jeg kunne fortelle hva jeg gjør i sånne situasjoner for å føle meg bedre. Når jeg gjør noe aktivt for å føle meg bedre, jobber jeg med å endre energien min, for å få et bedre utfall. Det kan du også gjøre!

  • Sette intensjon: «I kveld skal jeg kose meg og ha det bra. Dette blir en super kveld!»
  • Tenke tanker som føles bedre: Jeg er helt sikkert ikke den eneste her som synes det er skummelt å skulle småprate med fremmende. Nordmenn er ikke akkurat mestre på det. Hvis jeg kommer med det trauste spørsmålet «Hva jobber du med, da?», eller spør om hva som helst, faktisk, blir antakeligvis mottakeren takknemmeligfor å ha noe å snakke om.
  • I bilen innover hørte jeg på denne: https://www.youtube.com/watch?v=A0M2LlpWths&t=1s. Jeg skal lage et annet innlegg om hvor viktig egenkjærlighet er og hvorfor. Jeg prøver å få til å høre på denne nesten daglig, men hvertfall hvis jeg trenger det. Det er når jeg skal gjøre noe jeg synes er vanskelig, men som jeg vet jeg kan. Negative, begrensende oppfatninger om at jeg ikke er bra nok holder meg tilbake, og ting blir vanskeligere å få gjort. Det blir en indre konflikt som jeg enten kan pushe mot, eller gjøre noe for å løse opp.
  • Sende telepatisk beskjed om at jeg elsker deg til de jeg måtte møte. Vi oppfatter hverandres energi. Jeg kan sende ut masse usikkerhet om jeg er bra nok, som de fleste andre også gjør, eller jeg kan bevisst flytte fokuset fra ḿeg til å få andre til å føle seg bedre. Vi er kjærlighet, det er den følelsen som er nærmest oss selv, så det føles godt.
  • Som empat oppfatter jeg andres følelser og kan ha vanskelig for å skille mellom andres og mine egne. Det gjør meg sliten, pluss at jeg gjerne vil ha min egen energisone for meg selv. Da har jeg mer kontroll. Jeg hadde tenkt å beskytte meg i bilen men ble litt stressa da jeg ikke fant p- plass, så da jeg glemte det, tok jeg en tur på do og gjorde det der i stedet. Jeg forbinder meg med den universelle energien og la den grunne meg så jeg er godt plantet på jorda og åpen for moder jords støtte, og føler meg trygg. Så lager jeg et energifelt rundt meg selv som beskytter meg og min energi, og som løfter alle som kommer i kontakt med det.

Det går fort når man kan det, og jeg lærer gjerne bort! Book en tid til gratis samtale!

Kvelden gikk forresten supert:-)

Lys og kjærlighet!

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.