Følelsene dine indikerer alltid om du er i ferd med å tiltrekke deg noe bra eller noe dårlig! Det er det følelsene er der for! De forteller deg hvilken energi du sender ut- LYTT!

Når det gjelder hva du sender ut og hva du får tilbake, er det heldigvis alltid et tidsvindu! Tenk om alt du tenkte på skulle manifestert seg med en gang! Det hadde kanskje vært komisk? I hvertfall HELT sikkert kaos! Tenker du på noe i mer enn 17 sekunder, er det nok til å endre energien din og du begynner å tiltrekke deg det du tenkte på.

Følelsene dine er et resultat av hva du tenker på, og de har forskjellig vibrasjon! Tanker som føles bra har høy vibrasjon, tanker som føles dårlig har lav vibrasjon. Den aller høyeste og reneste vibrasjonen er ubetinget kjærlighet.

Du har kontrollen, du kan selv sørge for å være i en god vibrasjon, ved å tenke på eller gjøre noe som får deg til å føle deg bra. Resultatet blir at du tiltrekker deg mer som får deg til å føle deg bra!

Her er noe du kan gjøre konkret for å sette seg selv i en høyere vibrasjon:

Skriv opp, eller hvis du ikke har penn og papir foran deg: Se for deg, 10 forskjellige ting du har i livet ditt akkurat nå som du er glad for! Hvis det er tungt å komme i gang, start med det helt banale, som at du bor i fantastiske Norge, at du har nok mat og drikke, at du har klær du kan ta på deg når du fryser osv. Når du har begynt sånn, vil Loven om Tiltrekning sørge for at du kommer på fler ting når du er i gang. Takknemmelighet for det du allerede har setter deg i en vibrasjon hvor du tiltrekker deg mer å være takknemmelig for.

Man er dessverre ikke automatisk i en høy vibrasjon, vi er programmert til å legge merke til og tenke på negative ting 70% av tiden. Men er du bevisst på å flytte fokuset ditt til det som er positivt, vil det gå lettere etterhvert som du kommer i en høyere vibrasjon, du vil se resultatet i livet ditt og det vil gjøre deg gladere osv. En oppadgående spiral!

En ting jeg liker å gjøre for å føle meg bedre, er å jogge i skogen om morgenen! Det gir meg så mye å være i skogen i seg selv, og det er en fantastisk start på morgenen å komme seg ut og bevege kroppen. Tankene flyter, og jeg får masse gode ideer når jeg er ute på joggetur. Det setter fart på endorfinene.

Det høres kanskje ekstremt ut å jogge om morgenen, og det skjønner jeg godt, jeg synes egentlig det selv også! Men jeg merker så godt forskjell på de dagene jeg gjør det og de dagene jeg ikke gjør det, at jeg nå har bestemt at jeg elsker meg selv høyt nok til å prioritere akkurat det!

Mennesker som virkelig elsker og aksepterer seg selv, gjør automatisk det som er bra for dem og får dem til å føle seg bra, uten at det er noe offer:-)

Du må gjøre «jobben» med å sette deg selv i en bedre vibrasjon, men resultatet er absolutt verdt det!

Hva gjør du for å bli i bedre humør?

Gjør du noe?

Eller overlater du det til tilfeldighetene og håper du er i bedre humør i morgen?

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.