Nå har vi kommet til den 6. universelle loven! Loven om løsrivelse sier: For å tilegne seg noe i det fysiske universet, (altså det vi lever i her og nå), må du løsrive deg fra utfallet. Så her blir det vanskelig, altså. Synes hvertfall jeg.

Det handler om tillit! Tillit til en kraft som ikke synes, som vi velger å forholde oss til eller ikke. Ganske abstrakt. Selv om den ikke synes helt tydelig og klart for oss alle hele tiden, kjenner alle den. Kraften, energien som strømmer gjennom oss, livskraften, kjenner du. Ja, du gjør det. Det er den følelsen du lurer på: Kan det være den? Ja, det er den jeg mener.

Betyr det da at vi skal skape tilfeldig og ubevisst, og ikke ønske oss noe eller ha en intensjon om å oppnå noe? NEI!

Det betyr at denne loven er i harmoni med de andre lovene, inkludert Loven om Tiltrekning. Hvis du fokuserer bare på noe du ønsker deg, og bare desperat på det, fokuserer du, og sender energien mot, FRAVÆRET av det du ønsker deg, og dermed er det fraværet av det du ønsker deg du tiltrekker deg mer av.

Så hva er tillit? Ha full tro på at det du ønsker deg kommer til deg på den perfekte måten, til den perfekte tiden, selv om det ikke nødvendigvis er på den måten eller til den tiden DU synes er best. Å overgi seg og ha tillit til at alt som skjer er til det beste, selv om det ikke ser sånn ut i øyeblikket.

Å føle seg glad fordi man bare VET at alt er i orden og alt går akkurat sånn som det skal. Gi slipp og la kontrollen gå til en kraft som er større enn oss. Å vite at du blir tatt vare på. Tro på noe større enn deg selv.

Forvente uten å stresse rundt det.

Å leve, være, i usikkerheten, men vite at det kommer til å ordne seg, fordi alt, alltid, skjer til ditt eget beste.

Å være desperat etter å få noe, “jeg kan ikke leve uten dette- NÅ”- desperat, er en energi som gjør ditt velvære avhenigig av dette ene, og du frastøter deg det du ønsker deg.

Når du ikke har trang festet til det du ønsker deg, vil du skape det mye fortere og lettere.

SLAPP AV!

Gi slipp på forventninger til et bestemt utfall, en annen person eller en ting. Når du blander inn din egen agenda, begrenser du utviklingen og oppfyllelsen av det. I den usikkerheten du befinner deg i når du venter på noe, ligger det ubegrenset, rent postensiale til forskjellige utfall, måter det du ønsker deg kommer til deg på som du aldri kunne drømme om!  Hvis du skal blande deg inn og tvinge frem et bestemt utfall, begrenser du mulighetene, og det du har valgt er ikke heller nødvendigvis det beste.

La ting skje på sin egen måte til sin egen tid. Ha tillit til og vit at den høyere delen av deg vil hjelpe deg å få akkurat det du trenger på rett måte til rett tid.

Når vi stoler på at universet vet hva den perfekte timing er, skjer ting enda raskere fordi vi ikke går i veien for energien. Når vi strever og sliter og pusher, er det som å legge blokkeringer i veien for energien, som ønsker å flyte din vei.

Hvis du opplever noe som ikke er så positivt i livet ditt, er det alltid en velsignelse i forkledning. For det er alltid til ditt beste, det er noe sjelen din ønsker at du skal lære av det som skjer, fordi den elsker deg så høyt og vil at du skal utvikle deg.

Hvis du står i veien for den  energien som skaper utfallet eller resultatet du ønsker, med
din mangel på tillit, usikkerhet og angst – legger du en barriere i veien for energiens mest effektive retning. Du skaper motstand.

Et eksempel:

Du ønsker å tiltrekke deg den perfekte partneren. Du er klar for en ny forelskelse, og denne gangen blir det perfekt, for du har jo lært om Loven om Tiltrekning og kan bruke den til å tiltrekke deg en partner som er akkurat den du drømmer om.

Selvfølgelig er du opptatt av utfallet. Å si “Det skjer eller det skjer ikke, jeg bryr meg ikke” blir feil måte å prøve å løsrive seg på. For selvfølgelig bryr du deg, og du SKAL bry deg! “Hvor blir han/ hun av, jeg har ventet i evigheter nå, bare frosker, åh” blir for desperat og frustrert, ingen fin, fri flyt i den tanken akkurat.

Så hva er den gyldne middelvei? Igjen er følelsene dine barometeret ditt, som forteller deg om du er på rett vei. Du vil vite om du er i samsvar med Loven om Løsrivelse om du føler deg høy eller lav, altså bra eller dårlig.

Sjekk inn med følelsene dine. Hvis du føler deg frustrert eller i tvil, er du ikke løsrevet fra utfallet, og det blokkerer deg fra å skape! Gå med flyten betyr: Gå dit det føles best. Gjør det som gir en god følelse: Gå på date med en potensiell partner, men slapp av! Du skal på date for å kose deg og bli kjent med en ny person, ikke gifte deg! Ha det gøy på date! Er det rett person, gratulerer. Er det ikke rett person, er du enda en erfaring rikere og enda litt nærmere å vite hva du ønsker deg. Ved at du så hva du ikke ønsker deg, sender du ut en enda mer nøyaktig energi om hva du ønsker deg.

Du ønsket deg blondt hår, brune øyne og høyere enn deg. Universet sendte blondt hår, brune øyne, høyere enn deg og lærer. Du innser at du ikke ønsker deg lærer, de har så rare ferier som ikke passer med dine. Du innser kanskje til og med at du kan være spesfikk på yrke, for å gjøre det lettere for universet neste gang. Du ønsker deg ingeniør. Neste date får du blondt hår, brune øyne, høyere enn deg og ingeniør. Full klaff? Eller kanskje personen bor for langt unna, og du ønsker deg en person som bor nærmere.

Sånn går dansen videre til du har den perfekte partneren. Hvis du tillater det! Ha det gøy og interessant og spennende underveis! Da har du løsrevet deg! Hvis du føler deg opglødd over det som kommer, oppglødd over å vite at den perfekte forelskelsen er på vei, er det en indikasjon på at du har overgitt deg!

Å overgi seg er fraværet av kontroll. Åpenhet til å motta det du ønsker, loven om tillatelse på sitt beste.

Se det som at du allerede har det, du opplever bare reisen som sjelen din har valgt for at du skal komme dit. Reisen er morsom, spennende og viktigst av alt: lærerik! La deg overraske over hvilken vei den tar deg, og vær spent på å se på hvilken snedig måte ønske ditt blir oppfylt på!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.