Har du hørt noe så bra? En LOV som sier at alt er rent potensiale? Fantastisk!

Dette er den 5. essensielle, universelle loven. Denne loven er basert på det faktum at den sanne essensen av det vi er, er ren bevissthet. Kilden til all skapelse er ren bevissthet, med rent potensiale. Når vi innser, forstår, at vårt indre vesen, sjelen vår, er av rent potensiale, er vi i samsvar med kraften som manifesterer alt i universet. Universet kjenner ingen grenser. Potensialet er ubegrenset.

De eneste grensene er de vi lager selv med sinnet vårt, når vi tenker at vi er små, ubetydelige, ikke fortjener å ha det bra, det er ikke nok for alle. Alle redsler og tanker som begrenser oss, blir til sannhet pga. Loven om Tiltrekning. Det er det ENESTE som begrenser oss!

Hvis det er noe i livet ditt akkurat nå som ikke er som du skulle ønske, se på hvordan du tenker. Det er årsaken.

Eller “andre vei”: Hvis du lurer på hva du tenker om tilværelsen, se rundt deg! Hvordan ser tilværelsen din ut? Det du ser rundt deg, viser deg hva du tenker på, hva du forestiller deg om tilværelsen.

Kanskje du er klar for å innse at du har ganske mange oppfatninger om tilværelsen din som begrenser deg? Kanskje du er klar for å gi slipp på dem? Det hadde vært fantastisk! Du ville legge ut på et nytt eventyr som tar deg til ubegrensede, helt nye opplevelser! Det er GØY å leve på den måten!

Og du kan sette i gang her og nå!

Alt rundt oss er en illusjon, skapt av sansene vi er utstyrt med i denne kroppen: Syn, lukt, hørsel, smak og følelser.

Vi kan ikke se energi, i hvertfall ikke med et utrent øye. Den eneste måten å “bevise” det jeg skriver her på, er å teste ut. Så lat som du vet at alt er ren energi, lek deg med det og se hva som skjer! SÅ gøy, SÅ spennende!

Hva har du å tape? Egoet ditt?

Det jeg mener med å leke seg med energi, er å leke med tanker. Se for deg noe du ønsker deg. Se for deg at du har det, at du jubler ut i glede over å ha det! Kanskje et bilde av deg selv som hopper rundt med en lotto- vinnerkupong i hånda? Kjenn glede og takknemmelighet over at du har det. I dette øyeblikket, akkurat i dette øyeblikket, har du det. Hjernen din forstår ikke forskjell på virkelighet og fantasi. Lat som du har det, vær glad og takknemmelig.

Så kommer den vanskelige delen, som du må øve på. Du må fange den motstridende tanken. I det øyeblikket du tenker noe som tyder på at du ikke tror det, stopp deg selv øyeblikkelig: Hva manifesterer jeg? En vinner- lottokupong. Om og om igjen. Når du tenker: Hun som skriver dette er sprø: Hva manifesterer jeg? En vinner- lottokupong.

Alt er mulig og du har ubegrenset kreativitet til å leke deg.

Hvis du derimot føler begrensninger i livet ditt, vil egoet ditt føle redsel og og få deg til å ønske deg ting som vil få deg til å føle deg “fri”, som penger, prestisje og makt.

Men hva skjer om disse tingene forsvinner? Hva om du hadde alle pengene i verden og så forsvant de? Friheten din blir betinget. Egoet ditt gjør friheten din avhengig av ting.

Hvorfor? Fordi egoet vårt er utviklet for å spare energi, fra en tid da det var livsnødvendig. Så når du begynner å leke deg med tanken på å være fri, vil egoet ditt holde deg tilbake, fordi det vil hindre deg i å gjøre noe som ville sløse energi. Du må overkomme egoet ditt, gjøre det til en vane å lure det litt. Derfor er det så viktig, og føles så vanskelig, å gå utenfor komfortsonen.

Når du er i rent samsvar med ditt rene potensiale, er det ingen frykt. 

Mediterer du? Meditasjon er så mektig fordi du tillater deg selv å bare være. Når du gjør dette, får du kontakt med sjelen din. Sjelen vår er ditt sanne, autentiske selv, essensen av ditt vesen. Den er helt uavhenigig av alt som foregår utenfor deg. Den tenker ikke “den personen tar feil og jeg har rett”. Den konkurrerer ikke og sammenlikner ikke, fordi vi er alle så unike og forskjellige.

I naturen er vi i ett med den, egoet stilner og det blir mulig for oss å se intelligensen, bevisstheten bak alt levende.

Hvordan føler du deg når du sitter og ser på en solnedgang, eller sitter på en strand og hører på bølgeskvulp? Den følelsen er forbindelsen til ditt rene potensiale. Når du mediterer skjer det samme, du åpner for forbindelsen til kilden av hvem du egentlig er.

Kjærlighet.

Når du er i samsvar med loven om rent potensiale, vet du det, fordi du føler deg så tilstede og rolig. Så tilstede i hjertet. Denne følelsen er kjent for oss alle, vi har kjent den før. Du kan la den innhylle deg.

Du er mindre fokusert på verden rundt deg. Andres mening om deg, kritikken og fordømmelsen rundt deg spiller ingen rolle.

Når du fokuserer på den ytre verden, indikerer det at du mest sannsynlig søker andres godkjenning.

Hvis vi baserer våre tanker og oppfatninger, følelser og dermed hvordan vi oppfører oss, på hvordan den ytre verden oppfatter oss, vil vi hele tiden være nødt å prøve å forutse hvordan de rundt oss reagerer, svarer på oss.

Hadde ikke det vært deilig å slippe?

Eller vi føler behov for å kontrollere andre, kontrollere situasjoner eller visse utfall i livene våre.

Kontroll er redsel, og når du handler ut i fra det, er det også en indikasjon på at du ikke opplever ditt sanne potensiale.

Vi er ikke- fysiske vesener som har en midlertidig fysisk opplevelse, det er den sanne magien av hva vi er, og vårt rene potensiale.

Sjelen vår frykter ingen omstendigheter, for den kjenner ikke til frykt. Sjelen vår kjenner kun til kjærlighet. Kritikk og fordømmelse kan aldri såre sjelen, for den kan ikke bli såret. Den er evig og kommer fra en høyere bevissthet. Den delen av oss er helt uanfektet.

Gjennom meditasjon utvikler du et forhold med den delen av deg, kommer i samsvar med den delen av deg, og oppfører deg mer  og mer i samsvar med dette. Da er du i kontakt med ditt rene potensiale.

Synes du det er vanskelig å meditere? Det er kanskje litt mer krevende å dra til en strand hvor du kan sitte i solnedgangen å høre på bølgeskvulp? Men du kan gjøre det i tankene. Trekk pusten langsomt inn og ut en til tre ganger først, så er det lettere å fokusere. Så kan du dra dit du vil, og oppleve den roen du vil i naturen.

Det er et valg. Å kommunisere med naturen er en fin måte å komme i kontakt med potensialet ditt. Rent potensiale skapte dette.

Når du tillater deg selv å være stille, og bare være, krever det ingenting av deg.  Da utvikler du et samarbeid med sjelen din, og med ditt rene potensiale. Når du tillater å bare være, tillater du å være i samsvar med kilden, og begynner å oppføre deg som det. Du vil ikke dømme, manipulere, kontrollere. Bare være kjærlighet. Tenke handle i kjærlighet. Hva er i samsvar med kjærlighet av det jeg tenker eller gjør nå?

I fravær av redsel er du rent potensiale, du er en forlengense av kilde- energien, og alt er mulig. Det er der du kjenner hvem du egentlig er, og alt kan oppnås. Du VET at universet vil gi deg alt du trenger når du virkelig trenger det. Og når du virkelig VET det, blir du ubegrenset i ditt potensiale. Da er du virkelig fri. Når du er i samsvar med kilden i deg, ikke når du har bilen, herregården eller pengene.

Du må selvfølgelig gjerne manifestere bilen, herregården OG pengene. Men vit at det ikke er dette som avgjør hvordan du har det.

Du kan oppnå følelsen av ubegrenset frihet og rikdom her og nå. Ved å roe ned, gå inn og opprette kontakt med ditt rene potensiale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.