Dette er den 4. essensielle universelle loven. Den sier at alt finnes i tilstrekkelighet og overflod.

 

Du har alt du trenger i deg akkurat nå til å skape ditt drømmeliv. Vi blir programmert til å tro at vi lever i et samfunn med mangler og at det ikke er nok til alle, men det er rett og slett ikke sannheten. Se rundt deg, så vil du finne utallige eksempler på overfloden vi lever i: Alle stjernene i universet, alle snøflak, ingen er like. Samme med sandkorn på stranden, blader på trærene, gresstrå. Universet viser oss at det er i overflod i naturen og alt rundt oss. Samfunnet vi lever i programmerer oss til, trener oss til, sosialiserer oss til å tro at vi lever i mangel, men vi har kjøpt en løgn: At det ikke er nok til alle. Sannheten er at vi er alle født i et univers av overflod. Det er en ubegrenset overflod av alle fantastiske ting og erfaringer.

 

Overflod er ikke bare din fødselsrett, det er det du er. Du er overflod. Når du finner forbindelsen til den du egentlig er, som et uendelig vesen, når du kommer i samsvar med sannheten i universet, kommer alt til deg. Når du vet at det er nok til alle i overflod, tiltrekker du deg overflod. Det er lov. (LOT) 

 

Oppfatninger basert i mangel påvirker vår evne til å manifestere det vi ønsker i hjertene våre fra et sted i oss med letthet. De kontrollerer oss til å lengte etter det andre har, og å kjempe for å være bedre enn andre for å få vår del. Dette er grunnen til at så mange i samfunnet vårt strever. De lever i en oppfatning som når helt inn i kjernen av dem selv om at det er mangel i verden.

 

 

Du har lært om Loven om Tiltrekning. Hvis du lever i en oppfatning av at det aldri er nok, er det det du vil få. Hvis du føler at du ikke er nok og bra nok som du er, har du rett og det er det det du vil få. Når vil du føle deg tilfreds? Når du har gått ned 10 kg? Når du endelig har en million i banken? Eller når du har fått drømmepartneren? Hvordan kan du vite at det vil være nok? Hvordan vet du hva som vil være nok?

 

Hvis du leter i ytre omstendigheter og situasjoner etter å bli mer enn du er, lever du ikke i nået og er setter pris på det du har.

 

Når du kommer fra et sted hvor du føler at alt du har akkurat nå er tilstrekkelig, vil du føle ro. Når du føler takknemmelighet for alt du har nå, og samtidig begeistring for alt du ønsker å tiltrekke deg og manifestere, vil du føle stor glede.

 

Gapet mellom hvor vi er og det vi ønsker å skape, vil alltid være der. Hver gang du får noe får du noe du har skapt, og du vil ønske å skape mer, noe annet. Det ligger i vår natur å ønske å skape, å søke å vokse. Vi er skapende vesener.

 

Hvordan kan leve i samsvar med denne loven?

 

Prøv å tenk: «Alt i livet mitt akkurat nå er tilstrekkelig. Selv om det ikke er perfekt, er det perfekt for hvor jeg er akkurat nå.» Hvordan føles det? Hva om du følte nå, i dette øyeblikket, at du er nok? At du er helt tilfreds med tingenes tilstand? Hva tror du ville forandre seg for deg og i livet ditt? Det er ingenting utenfor deg som trenger å forandre seg, for at du skal oppnå den følelsen.

 

En av de enkleste, mest effektive måtene å heve vibrasjonen sin på, altså føle seg bedre, er å se rundt seg etter ting man kan være takknemmelig for. Mange, (inkludert meg selv) starter og avslutter dagen med å skrive en liste over ting å være takknemmelig for.

 

Hva er spesielt med takknemmelighet? Hvorfor er det viktig?

 

Når du fokuserer på takknemmelighet, alt det du har og alt du har oppnådd, alt det fine, praktiske og nyttige du ser rundt deg, er det ingen følelser av mangel i deg. Derfor hever det vibrasjonen din. For å tiltrekke deg det du ønsker deg, må du bli energien av det du ønsker å trekke til deg. Ikke energien av det du ikke ønsker, som er mangel av det du ønsker deg, og måten vi er lært opp til å tenke på.

 

Takknemmelighet er en av de høyeste vibrasjonene i universet, sammen med kjærlighet og glede. Det er ikke mulig å ha to forskjellige vibrasjoner. Men vibrasjonen du sender ut blir en blanding av de tankene og oppfatningene du har. Den dominerende vibrasjonen er den tanken som forsterkes av følelsen. Når du føler takknemmelighet, kan du ikke være i mangel.

 

Her er en av de mest virkningsfulle måtene å snu seg fra mangel- tankegang til overflods- tankegang på, hvis du virkelig ønsker det:Tenk på og føl 100 ting pr dag å være takknemmelig for i en uke! Da vil du oppleve et energiskifte! 100 nye, forskjellige hver dag. Se hvordan du føler deg!

 

Hvorfor er det da så viktig å være i samsvar med overflod og tilstrekkelighet?

 

Det er fordi det er den du egentlig er, den ikke- fysiske delen av deg! Da er du i samsvar med ditt velbefinnende og universet, og det er da tingene du ønsker deg kommer til deg. For ikke å snakke om at det er en helt rå, frigjørende følelse!

 

Her er en liste over måter å tenke og leve i overflod på, mot måter å tenke og leve i mangel på. Jeg klarer aldri å lese gjennom listen uten å kjenne igjen noe på mangel- siden. Det gjør meg glad over å bli klar over dem, for da kan jeg forandre dem. De sniker seg hele tiden tilbake uten at jeg merker det, fordi jeg er så godt opplært til å tenke og leve sånn. Og jeg kan ikke forandre det jeg ikke er klar over!

 

 1. Hva er bra i livet mitt? <=> Hva er galt i livet mitt?
 2. Det er nok <=> Det er ikke nok
 3. Jeg er nok <=> Jeg er ikke nok
 4. Samarbeid med og insiprasjon av andre <=> konkurranse
 5. Det er mer enn nok til alle ó Jeg må kjempe for min del av kaka.
 6. Jeg skaper det jeg ønsker meg (bedre kjent som «Jeg går for det jeg vil ha») <=> Jeg er avhengig av andre for å oppnå det jeg vil.
 7. Penger og materielle ting er en effekt av det jeg gjør <=> Penger og materielle ting er årsaken til mine problemer
 8. Jeg får det jeg vil enkelt og greit <=> Jeg må slite og tvinge frem det jeg vil ha
 9. Bruker kreativ energi til å skape <=> Jobber hardt og pusher på
 10. Universet støtter meg i alt <=> Universet støtter meg i noe
 11. Jeg kan oppnå alt <=> Det er ingen utopier
 12. Ingen er bedre eller dårligere enn meg <=> Andre er bedre eller dårligere enn meg
 13. Ser alltid etter en løsning <=> Fokuserer alltid på problemet
 14. Suksess er ubegrenset <=> Det er bare en viss mengde suksess
 15. Slipper til en viktig del av seg selv <=> Stenger av for en viktig del av seg selv. (Den delen som vet at du er en mektig kreativ skaper)
 16. Jeg fortjener å få det jeg har <=> Jeg fortjener ikke det jeg har, jeg må bevise at jeg fortjener det jeg har.
 17. Verdsetter alt <=> Avhengig av selvmedlidenhet og nedvurdering.
 18. Det finnes ikke noe tak på hva jeg kan oppnå <=> Det er et tak på hvor mye jeg kan oppnå.
 19. Lever i kjærlighet og gir <=> Skylder på og tar
 20. Kjærlighert <=> Redsel
 21. Har mange ønsker <=> Har ingen ønsker (Det er vår natur å ønske, og å skape det vi ønsker oss)
 22. Tar ansvar <=> Tar ikke ansvar (offer)
 23. Gjennomfører det de er inspirert til å gjøre <=> Utsetter (en måte å straffe seg selv på)
 24. Beundrer og støtter andre <=> Sjalu og misunnelig på andre.
 25. Tilgir <=> Bærer gnag til alle som har gjort urett.

 

Hva kjenner du deg igjen i?

 

Neste lov for neste innlegg er: Loven om rent potensiale.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.