Loven om tiltrekning er den mektigste loven som styrer det som skjer oss. Når man har forstått og akseptert dette, og turt å gå inn for å bruke det prinsippet bevisst i livet, er det i prinsippet ingen grenser for hvor langt man kan nå.

Det er imidlertid andre universelle, viktige lover, men når jeg lærte om dem, syntes jeg de egentlig bare var forklaringer på hvordan man kan forstå og dermed bruke Loven om Tiltrekning bedre. En forenklet, bedre forklaring er jo ikke å forakte, så jeg tenkte jeg kunne ta for meg en og en i de følgende ukene.

Så i dag vil jeg skrive om loven om bevisst skapelse. Den sier at nå som du har lært om Loven om Tiltrekning og hvordan den virker, er du den heldige som kan skape din egen opplevelse bevisst! Gratulerer!

Dette gjør du ved å bevisst velge hva du vil fokusere tankene dine på. Med tankene dine tilbyr du en vibrasjon til universet. Den vibrasjonen du tilbyr er basert på det du er bevisst på i dette øyeblikket.

Loven om tiltrekning kan virke for deg eller mot deg. Basert på hva du er bevisst på, får du mer av den samme vibrasjonen tilbake. Når du legger merke til noe som gjør deg glad, hever du vibrasjonen din og tiltrekker deg mer som gjør deg glad. Når du legger merke til noe som gjør deg sur, senker du vibrasjonen din og tiltrekker deg mer som gjør deg sur. LOT svarer på vibrasjonen du tilbyr.

Problemet som oppstår når vi ikke vet om dette, er at folk flest i stedet for å tenke på hva de ønsker seg, tenker på fraværet av det de ønsker seg, altså det de ikke har. Vi blir lært opp til å legge merke til og være bevisste på alt som ikke er som det burde være, LOT svarer på vibrasjonen vi tilbyr, vi tiltrekker oss mer av det vi sender ut.

Hvis du som nå har lest om LOT her eller andre steder, velger å ikke benytte deg av den kunnskapen du nå har, blir du en passiv tilskuer til hva du trekker inn i livsopplevelsen din. Hvis du velger å benytte deg av det, og lærer deg selv opp til å fokusere bevisst på det du ønsker deg, blir du den aktive, bevisste skaperen, DU BESTEMMER hva du trekker inn i livet ditt.

Valget er alltid ditt, men Loven om bevisst skapelse gir ansvar. Det at du velger om du vil være bevisst hva du tiltrekker deg eller ikke, betyr at du aldri er et tilfeldig offer for det som skjer deg. Uansett om du bestemmer deg for å fokusere bevisst eller ikke, bestemmer du hva du trekker inn i livet ditt.

Alt starter med hvordan du har det, ditt velvære. Føler du velvære, er det et tegn på at du er i ferd med å tiltrekke deg noe du ønsker. Ditt velvære eller fraværet av velvære er kjernen til alt du tiltrekkker deg. Det er funksjonen til følelsene våre. Du kan lese mer om det her. 

Så hvordan kan man da trene seg selv til å tenke mer på hva man ønsker i stedet for fraværet av det man ønsker? Det er en vanesak. Vaner kan snus, men det krever innsats og utholdenhet. Derfor er det så viktig at du forstår hva dette vil bety for deg! Det blir motivasjonen for å snu en vane. Hvis du velger å prøve, fokusert og strukturert, vil du se resultater ganske raskt, og det vil motivere også!

Og så har jeg et annet, veldig enkelt med (hvertfall for meg) veldig virkningsfullt triks som jeg vil dele med deg. Sette kryss! Jeg har et skjema for daglive suksess- vaner, hvor jeg fyller ut hva jeg ønsker å gjøre til en vane, hvilken måned og år, og så setter jeg et kryss daglig når jeg har gjort det. Når jeg setter det lille krysset, føler jeg meg så bra! Jeg får en liten dopamin- utskillelse i hjernen min, og det gir meg en god følelse av belønning. Jeg fungerer faktisk så enkelt at hvis jeg ikke har fått satt krysset og det nærmer seg kvelden, bygger det seg opp et ønske i meg om å få satt det krysset. Så ikke avfei det som for enkelt før du har prøvd det ut, da! Ta skjermbilde og skriv ut!

Skjermbilde 2019-01-03 kl. 14.44.22

Mine daglige suksess- vaner akkurat nå, er: Skrive opp 3 ting jeg er takknemmelig for morgen og kveld, meditere morgen og kveld, og forbrenne 500 kcal ved bevegelse. (iWatchen min forteller meg når jeg har gjort det. Igjen en liten belønnelse:-))

Jeg merker veldig godt forskjell på en dag hvor jeg har startet med det som gir meg en god start eller ikke. Jeg merker også så godt forskjell på når jeg ikke har bestemt meg for daglige suksessvaner å gjennomføre enn ikke, at det har jeg ikke gjort på akkurat ett år. Juleferien i fjor var så slitsom, med mye gnisninger i familien og alt fløt, at når hverdagen begynte bestemte jeg meg for å ta dette alvorlig! Resultatet jeg så etter litt over en uke, gjorde at jeg vil fortsette for alltid!

I fremtidige innlegg kan jeg dele flere tips og konkrete ting man kan gjøre, men nå må jeg avslutte for nå. Du må også gjerne spørre meg direkte om det er noe du ønsker tips til!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.